Lirik Banyu Langit The Godfather of Broken Heart Didi Kempot

11 November 2021, 14:41 WIB

SKALA.ID – Sosok Didi Kempot siapa yang tak mengenalnya. , legenda campur sari Didi Kempot ini telah meninggal dunia pada Selasa 5 Mei 2020.

Meski The Godfather of Broken Heart ini telah meninggal dunia, namun lagu-lagunya begitu melegenda.

Lagu-lagunya yang bertemakan cinta, galau, patah hati telah menjadi lagu kebangsaan bagi para sobat ambyar, sebutan untuk para fansnya.

Baca Juga: Luar Biasa! K-Pop Asal Korea Selatan Seventeen Tak Tergoyahkan di Puncak Tangga Lagu Billboard
Baca Juga: Pun Aku Lagu Terbaru Iwan Fals Masuki Usia 60 Tahun

yang sesuai dengan kehidupan percintaan anak muda, semakin membuat banyak lagu Didi Kempot digemari.

Salah satunya . Redaksi skala.id, menyuguhkan persembahan Didi Kempot

Sworo angin

Angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi
Ngalemo
Ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo
Ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu
Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gedhe
Kalingan mendunge udan
Telesono
Atine wong sing kasmaran
Setyo janji
Seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
Udan gerimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji
Ora lamis
Gedhene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali
Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane
***

Artikel Terkait